Logo-Aqua-Seven-fullALGEMENE VOORWAARDEN VAN AQUA SEVEN PRIVILEGE.

Iedere persoon die een reservatie bij Aqua Seven Privilege heeft gaat met de algemene voorwaarden akkoord.
De huurovereenkomst komt uitsluitend tot stand indien een voorschot van 50 € minimum gestort wordt, en dat 48u voor de reservatie datum. Als u uw reservatie niet op tijd bevestigd, behouden wij ons recht om deze te annuleren.
U kan uw reservatie tot 3 dagen op voorrand annuleren. Het voorschot zal niet terugbetaald worden maar bijgehouden voor de volgende reservatie. In geval van annulatie na de 3 dagen, zullen annulatiekosten gefactueerd worden, met het bedrag van 50 €

In geval van technisch probleem van de installaties, wordt de klant terugbetaald.
Het restsaldo word betaald door de klant voor het Wellness centrum wordt gereserveerd.
Wij vragen u om niet te roken binnen het centrum, asbakken worden buiten hiervoor voorzien.
Kinderen moeten steeds begeleidt worden en onder toezicht zijn van een volwassene.
Het is verboden te duiken in het zwembad
Persoonlijk eten of drinken is niet aaanvaard in het wellness centrum
Wij vragen de gebruikers van de Jacuzzi om decent te blijven en dus de buren niet te storen.
Gelieve het wellness centrum op tijd te verlaten om de kuisploeg tijd te laten voor de volgende klant.

Aqua Seven Privilège heeft Geen aansprakelijkheid in geval van een ongeval of van het incident met lichamelijke en/of materiële schade(vrijblijvend) door een onjuist of onzorgvuldig gebruik van infrastructuur . Wij wijzen alle aansprakelijkheid af in geval van verlies of van vlucht(diefstal) van de persoonlijke goederen.

Als u een onjuist gebruik van de aangeboden infrastructuur heeft, dan zien wij ons genoodzaakt om u de kosten van reparatie gebonden aan de schade die u veroorzaakt tijdens uw huur te factureren
Aqua Seven Privilège behoudt zich het recht voor de toegang van het complex, om welke reden dan ook. De cadeau chèques zijn 12 maanden geldig na hun afgifte. Deze zijn niet terugbetaalbaar of ruilbaar. De huidige voorwaarden van verkoop zijn wijzigbaar zonder voorafgaande kennisgeving. Voor elke reservatie verklaart de klant de voorwaarden te hebben aanvaard.

Aqua Seven Privilège,

Newsletter